Camping Nijveld opent seizoen op 1 april 2024!

Met veel enthousiasme en energie heeft camping Nijveld op 1 april 2014 haar deuren geopend. Alle natuurliefhebbers, rustzoekers, kampeerders, fietsers, wandelaars en andere sportievelingen zijn van harte welkom om te komen genieten van de rust, ruimte en de ontspanning die de camping en de omgeving te bieden hebben. Ook de kinderen beleven hier veel plezier aan de meest simpele middelen die de camping te bieden heeft. Dit is kamperen met de natuur in de hoofdrol.

Camping Nijveld, gelegen in Laren, Gelderland, heeft ruime plaatsen (21) en vernieuwd sanitair waar met iedereen rekening is gehouden. De camping ligt op een kilometer afstand van het centrum, midden in een prachtige fiets- en wandelomgeving en met een openluchtzwembad en kinderboerderij om de hoek.

!!NIEUW!! Boek nu voor de Safaritent voor max 5 personen
Voor het aankomende seizoen hebben nog meer mogelijkheden gecreeërd om heerlijk te komen genieten van het campingleven, de omgeving en de natuur. Kamperen is geen kramperen. De luxe Safaritent is speciaal voor gasten die nog moeten "wennen" aan het idee van kamperen. Of voor die die-hard kampeerders die willen ervaren wat er nu precies met Glamping wordt bedoeld. De Safaritent is net als thuis van alle gemakken voorzien.

!!NIEUW!! Boek nu voor de Caravan voor maximaal 2 personen
Heb je geen zin om een caravan aan te schaffen of wil je eerst eens ervaren hoe het leven op een camping eraan toe gaat. Boek dan de caravan! Het is van alle gemakken voorzien.

Deze kleine natuurcamping is aangesloten bij de Natuurkampeerterreinen en zet zich in voor een duurzame plek waar rekening wordt gehouden met mens, natuur en milieu. Er wordt op die manier hard gewerkt om aan de eisen van de zogenaamde Green Key te voldoen. Voorwaarde voor deze keuze is wel dat de kwaliteit van de camping en het comfort van de gast te allen tijde gewaarborgd blijft.Boek nu

Direct contact?

BEL ONS

Dagelijks tussen
09.00 - 21.00

+31 6 275 547 90