Fiets4daagse

Ieder jaar wordt altijd op de eerste dinsdag van augustus de Fiets4daagse in Laren georganiseerd. In 2023 is dit op 1, 2, 3 en 4 augustus. U kunt dagelijks kiezen uit wisselende routes van ca. 30 (gezins-/ kinderroute), 45 en 60 kilometer. In verband met de belangstelling voor de 45 kilometerroute wordt deze route ook dit jaar weer gesplitst. Op deze wijze wordt het onderweg nog rustiger en kunt u nog meer van de schitterende omgeving genieten. Zij hebben het zo voor u georganiseerd dat het mogelijk blijft elke dag een andere route te kiezen.

Gezelligheid, een terrasje pakken onderweg, vier dagen lang samen optrekken en dus 'quality time' met familie, vriendinnen of vrienden. Je fit voelen, samen sportief bezig zijn, na afloop een drankje in de tent en natuurlijk een dansje wagen, want voor livemuziek wordt iedere middag gezorgd. Meedoen aan de Fiets Vierdaagse is altijd een feestje.

Op de website, www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl vindt u alles wat u wilt weten over Fiets4daagse "De Achterhoek". De route, accommodaties, parkeren, prijzen... Kijk rustig rond. Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven voor de 30e editie van de fiets4daagse 'De Achterhoek' kan natuurlijk ook weer online vanaf 8 januari 2023.


Boek nu

Direct contact?

BEL ONS

Dagelijks tussen
09.00 - 21.00

+31 6 275 547 90